Danskerne bruger mere og mere tid siddende. Det kan der være mange årsager til. En af dem er uden tvivl, at meget af det arbejde, der bliver udført i dag, bliver udført fra kontorer, hvor medarbejderne sidder ned foran computere det meste af dagen. Det kan være belastende for kroppen på mange måder at sidde meget ned. Blandt andet kan det føre til mange forskellige former for rygproblemer, hvis man ikke sikrer sig, at forholdene er i orden, når man arbejder.

Et rigtigt godt udgangspunkt for at gøre det, er ved at investere i en stol, som øger siddekomforten og samtidig minimerer risikoen for vedvarende rygproblemer. En VELA stol er et rigtig godt bud på en type af stol, som kan gøre netop dette. Her får du en guide til forskellige modeller af VELA stole, som er gode til dig, der har rygproblemer eller dig, der gerne vil sikre dig, at du ikke får det i fremtiden.

VELA tango 100

Alle VELA stole er produceret i et lækkert og enkelt design, hvor der er tænkt over komfort og ergonomi helt ned til den mindste detalje. Når VELA designer stole, er det nemlig både kortsigtet og langsigtet velvære, der er i hovedsædet. Modellen VELA tango 100 har hjul, så du nemt kan bevæge dig rundt, så din arbejdsproces kan være lige så effektiv som altid, mens du kan glemme alle bekymringer om dine rygproblemer. Med lændestøtte i ryglænet og praktiske armlæn, kan du være komfortabel hele dagen. Stolen kan indstilles på utallige måder, så du får mulighed for at indstille den, så den passer helt nøjagtigt til dine og din rygs behov.

VELA tango 200

Modellen VELA tango 200 tilbyder alle de samme fordele, som VELA tango 100. Også denne stol kan indstilles på adskillige måder, så den passer helt nøjagtigt til dig. Forskellen på 100-modellen og 200-modellen er blot, at VELA tango 200 har et bredere sæde og et højere ryglæn med ekstra lændestøtte. Stolen har armlæn for den ultimative komfort og med praktiske hjul, er det nemt at bevæge dig rundt, mens du er komfortabel.

VELA tango 300

Også modellen VELA tango 300 er en enormt god stol at anskaffe, hvis du har rygproblemer eller ønsker at mindske risikoen for at få det på et tidspunkt i fremtiden. VELA tango 300 tilbyder samme ergonomiske og komfortmæssige egenskaber, som både 100-modellen og 200-modellen, men har derudover den egenskab, at den er forstærket særligt med henblik på at kunne blive benyttet af personer, som eksempelvis er overvægtige. Stolen kan benyttes af personer med en vægt på op til mellem 175 og 200 kg alt efter, hvilken type, du vælger. Stolen giver stadig mulighed for at passe på ryggen, men er ekstra stabil i forhold til 100-modellen og 200-modellen, så du kan slippe alle bekymringer og fokuserer på dit arbejde. Også 300-modellen har muligheder for indstilling til den enkelte og har praktiske hjul, som øger mobiliteten.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.