Står du uden arbejde, og har du brug for at finde dig et job hurtigt, har vi her samlet et par gode råd til dig, som måske kan hjælpe dig med at komme tilbage i arbejde meget hurtigere, end du ellers ville have været det.

Læs om 3f fordele her.

Søg ikke kun på opslåede stillinger

Der er mange mennesker, der, når de skal ansøge om et job, kun vælger at søge på stillinger, der er slået op på nettet. Det kan dog være en farlig strategi, da du kun søger på stillinger, som der også er hundredvis af andre mennesker, der søger.

På den måde kan der gå lang tid, før det er netop dig, der bliver kaldt ind til en samtale og får jobbet. Mange virksomheder har egentlig brug for flere hænder, men er ikke kommet til at sætte et opslag op endnu. Derfor kan du nemt komme mange andre i forkøbet ved at tage en snak med en række virksomheder eller søge uopfordret.

Brug dit netværk

Det kan også være smart at gøre brug af dit netværk, hvis du gerne vil have gode chancer for at komme tilbage i et job igen hurtigst muligt.

Det er aldrig til at vide, hvem der lige kender nogen, der kender nogen, som kan hjælpe dig med at komme ind i et nyt job. Dem du kender, kender en masse andre mennesker, der kender en masse andre mennesker, og på den måde kan du via dit eget netværk hurtigt øge dine chancer for at få et nyt job.

Vær ikke kræsen

Det sidste du må være, når du skal finde et job hurtigt, er kræsen. Hvis du er kræsen og kun vil have en bestemt stilling eller arbejde i en bestemt type virksomhed, mindsker du i den grad chancen for at få et arbejde hurtigt.

Så er det jo bedre at få en midlertidig stilling, indtil der er noget andet, der kommer op, i den boldgade du gerne vil arbejde i. Er du alt for kræsen, kan der gå lang tid, før du er tilbage i arbejde.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.