En hårdtarbejdende forretningsmand går sjældent på kompromis med hverken sig selv eller sit arbejde. Han går op i funktion og sikkerhed og ved, hvordan man prioriterer de vigtige ting i livet, heriblandt sin familie. Du er sikkert allerede bekendt med, at man sagtens kan kombinere en ambitiøs karriere med et hjertevarmt familieliv. Men kan du nikke genkendende til dette, har du sikkert også bemærket, hvordan tiden til praktiske henseender kan være knap.  

Du kan roligt koncentrere dig om dit arbejde og din familie, for på bare få minutter vil vi give dig en hurtig guide til, hvordan du på sikreste vis kan hente ungerne i børnehaven efter en begivenhedsrig arbejdsdag.  

Spænd sikkerhedsselen 

Det er muligvis en stereotyp opfattelse at det typisk er kvinden, der orienterer sig om ble-situationen, hvilke former for mad barnet må spise eller har lært hele ’De-små-synger’ udenad.  

Vi kan ikke benægte, at dette i de fleste tilfælde er en realitet, men når det kommer til biler, træder du til! Skal du have dit barn med i bilen, er det vigtigt at vide, hvordan du forholder dig til sikkerheden. For som du spænder din egen sikkerhedssele, må du også huske at spænde dit barns, og er dit barn under 135cm, inkluderer dette en autostol.   

Vælg den rette autostol 

Der findes diverse former for autostole som tilpasses barnets vægt, alder og højde, og det kan hurtigt virke som en uoverskuelig, at skulle navigere rundt i, hvilken autostol der passer til netop dit barn.  

En travl forretningsmand har sjældent tid til at vade Baby Sam rundt fire gange, hvorfor du her vil kunne danne dig et hurtigt overblik over, hvilke autostole der er mest sikre og mest anbefalelsesværdige.  

Fremadvendte og bagudvendte autostole 

Har du ikke den store erfaring mest autostole, eller er du helt ny på markedet, er det vigtigt, at du gør dig klog på, hvilke autostole der er de sikreste. Der hersker en bred misforståelse om, at fremadvendte og bagudvendte autostole har samme sikkerhedsmæssige funktion, men dette er langt fra tilfældet.  

En fremadvendt autostol vil typisk være billigere og fylde mindre i bilen, men undersøgelser viser, at bagudvendte autostole er 5x gange så sikre som fremadvendte. Derfor er en autostol ikke noget, som du må gå på kompromis med. 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.