takeaway muligheder

Der findes rigtig mange årsager til at snuppe et måltid mad sammen på arbejdet. Måske afholder i et uventet eftermiddagsmøde; måske har en af jeres kolleger fødselsdag eller også har jeres virksomhed tradition for at spise sammen om fredagen inden weekenden. Der findes nemlig stort set lige så mange grunde til at spise sammen en gang imellem, som der findes ansatte på kontoret. Det vil i denne forbindelse være fuldstændigt oplagt at bestille lidt god takeaway, idet man for det første for noget lækkert at spise, men samtidigt også slipper for al bøvlet med at tilberede retter hjemmefra. Det store spørgsmål er så, hvad man egentlig skal bestille så alle er glade. Som tommelfingerregel bør man nu gå efter nogle af de mere populære takeaway retter.

Pizza

En af de klassiske takeaway retter er selvfølgelig pizzaen, der har den helt store fordel, at den kommer i et utal af forskellige smagsvariationer. Med en pizza er der selvfølgelig noget for vegetaren, såvel som kødelskeren, så der er bestemt ingen grund til at nogen bør gå sultne i seng. Hvorfor ikke tage højde for pizzaens alsidighed ved at bestille flere forskellige slags, så folk netop har noget at vælge imellem.

McDonalds

Her er en anden klokkeklar favorit hos stort set alle danskere. Der er dog blot ét enkelt problem. MacDonalds har jo ikke en takeaway service. Men her kan du godt tro om igen, for der findes nu en måde man kan få leveret ens Big Mac direkte til kontoret. Denne måde kaldes for Wolt, der er en nyere dansk takeaway app, der har taget hele branchen med storm i de tre år der er gået siden dens grundlæggelse. Wolt har nemlig gjort det muligt at få leveret mad fra Macdonalds, såvel som en lang række af de bedste spisesteder i hele Danmark. Og for at gøre det hele endnu bedre, så kan du endda få en klækkelig rabat ved at benytte denne rabatkode, når du bestiller fra Wolt for første gang.

Sushi

I den anden ende af spektret finder vi den japanske succeshistorie Sushi, der i løbet af det sidste årti har taget Danmark med storm. I løbet af disse år er der derfor dukket en række rigtig gode sushi restauranter op i langt de fleste større danske byer (såvel som en hel del mindre). Udbuddet er godt, og i vil endda kunne bestille jeres sushi via Wolt, så i er sikre på at få den bedste sushi i byen leveret hurtigt og effektivt.

Arabisk mad

Sidst men ikke mindst kan i selvfølgelig også vælge at bestille arabisk mad til en lidt anderledes fredagsfrokost på kontoret. Grundet den voksende tilflytning af mellemøstlige statsborgere, så er det i dag nu muligt at finde et godt og autentisk mellemøstligt måltid i stort set alle danske byer. Dog skal det siges, at denne type mad selvfølgelig ikke altid vil være samtlige kollegers kop te. Der er jo trods alt tale om forholdvist krydret mad, hvilket især de ældre kolleger måske vil være lidt nervøse for at afprøve.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.