Det er ikke sjovt at stå i den situation, at man lige pludselig mister sit arbejde. Der kan være mange grunde til, at man er blevet afskediget, eller om man selv har valgt at opsige sin stilling, men derfor kan man godt bliver efterladt med en tom følelse. Nogle ser det som en velsignelse, for nu kan de måske finde et job, som passer bedre til dem. Andre er måske lidt på bar bund over, hvad de nu skal finde på karrierremæssigt. Som arbejdsløs, er det derfor vigtigt at skabe nogle nye rutiner, inden man finder et nyt job. Læs med her.  

Planlæg dagen 

Selvom du ikke skal møde op på et job, så er det stadig en god idé at have noget på programmet, så du ikke går i stå. Det er nemlig enormt nemt at blive lidt umotiveret, når man er går derhjemme uden arbejde. Derfor kan det være en fordel at skemalægge dagen med diverse opgaver. Det kunne eksempelvis være i forhold til jobsøgning, og hvad du skal foretage dig i forbindelse med dette. Derudover, kan du jo få ordnet en masse gøremål og hængepartier derhjemme. Og så er det selvfølgelig også vigtigt, at der også ligger fritidsinteresser, sport og socialt samvær i skemaer.  

Hvad kan du give dig til derhjemme? 

Der er sikker nogle ting, du kan få styr på i hjemmet, nu du måske har mere tid til det. Du kan eksempelvis overveje nogle forbedringer i forhold til forbruget i boligen. Tjek dit elforbrug eller andet, kunne eventuelt skrives på to-do-listen. Det kunne også være, du skulle have fokus på boligens vandforbrug for eksempel. Måske, har du nogle ting, som skal fikses, eller noget du kan rydde op i derhjemme. Brug tiden fornuftigt, mens du har den.  

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.