perform bedre

Energi skaber energi. Hvis du vil udrette mere på dit arbejde, bør du også holde dig i form. Med god træning, kost og den rigtige søvn får du et bedre velfærd og overskud, som gør dig bedre på din arbejdsplads. Når man træner og dyrker motion, øger man hjernens blodcirkulation. Herved oplever man bedre koncentration, bedre humør og mere overskud. Grunden for dette, er at hjernecellerne bliver aktiveret samtidig med at, nye celler begynder at udvikle sig. 

Tips til træning trods en travl karriere

Føler du dig presset over turen til fitnesscenteret? Eller har du dårlig samvittighed overfor dig selv, fordi du ikke når derhen? Hvis du kan svare ja til dette, bør du overveje at anskaffe dig en pull up bar derhjemme, selvfølgelig efter først at have læst en pull up bar test. Så kan du træne når du vil. Jo mere effektivt du bruger din træning, jo mere styrker du dig selv og din form. På denne måde har du også mulighed, for at styrke din karriere da din koncentration bliver mere effektiv.

Hvis du vil mere end bare at ”hænge i væggen” bør du overveje et supplement til træningen. Måske du godt kan lide en god og lang løbetur, men ikke har ”tid”, så bør du overveje hvad en Crosstrainer kan gøre for dig og dit helbred. Også her er der mange 2019 tests af crosstrainere du bør læse inden du køber.

Stress af med motion

De fleste siger de ikke ”har tid” til at træne. Men det er ikke altid det er det, der er den rigtige årsag. Mange føler sig pinlig berørt over deres udseende, og vil ikke vise kroppen frem i et træningscenter. Løbeturen bliver ofte udskudt, ikke fordi man ikke vil løbe, men fordi man skal sparke sig selv ud ad døren.

Det er dårlige undskyldninger og vaner, samt det er for nemt at sige ”tiden er knap”. Men hvis du gerne vil have mere energi og overskud, bliver du også nødt til at gøre noget. Start med hjemmetræning, lad være med at banke dig selv i hovedet over det du ikke får gjort, klap i stedet dig selv på skulderen over det du har fået gjort. På denne måde styrker du din egen selvtillid. Jo mere selvtillid, jo mere overskud kommer der ud af det. Når først dit overskud er der, kan du udvide din træning og dermed opnå store resultater på dit arbejde.

Hvis du har en stresset og travl hverdag, er det vigtigt at træningen er planlagt. Med den træning, der gør dig glad, får du også en nydelse og afslappet atmosfære omkring træningen. Herved opnår du synlige resultater på din krop, styrke i hjernen og mere energi til hverdagens strabadser.

Få bedre søvn

Nogle arbejdspladser besidder et mere stillesiddende job. Hvis man sidder i den samme stilling, for længe ad gangen, kan man nemt blive stiv i hele kroppen. Her er det ekstra vigtigt at dyrke en form for motion. Hvis ikke du er til træning og motion, bør du lave nogle øvelser i hjemmet. Det er vigtigt du er løsnet op, så du slipper for skader, skavanker eller stivhed. 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.