Synes du, det kan være svært at komme op om morgenen? At dynen er alt for god og varm, og at det virker alt for mørkt til, at det må være tid at komme op? Så er du ikke ene om at have det sådan.

Her i landet er vi vant til, at der en stor del af året er meget mørkt i løbet af døgnet. Det er mørkt, når man står op om morgenen – og mørkt, når man kommer hjem fra arbejde. Når vi nu ved, at lys giver energi, er det ikke en stor overraskelse, at vi bliver trætte og energiforladte af mørket. Vi kan også komme i dårligt humør af det – og måske endda blive stressede og deprimerede. Med andre ord har vi brug for lys for at have det godt i vores sind. Og når det ikke kommer af sig selv fra naturens side, må vi hjælpe os selv på andre måder. Her er der to gode bud.

Som at vågne af solens lys

Hvad med at starte dagen med at vågne blidt og rart, mens der gradvist kommer mere og mere lys til dig? Lys, der vækker dig stille og roligt og som gør, at du naturligt føler dig mere frisk og klar til at stå op – selv om det stadig er mørkt udenfor. Det kan du med Philips Wake Up Light. Det er en natlampe udover det sædvanlige. Forskellige indstillinger gør, at lampen gradvist vækker dig ved, at lysstyrken – med et naturligt og behageligt lys – langsomt tager til. Derudover er der ur i lampen, der, sammen med naturlige bip-lyde og en snooze-funktion, sikrer, at man bliver vækket til tiden.

En helt ny måde at vågne på. En måde der gør, at man ikke føler sig stresset fra morgenstunden, men i stedet får den gode oplevelse af at vågne på en behagelig måde. Det giver en fantastisk start om morgenen – og mere energi til resten af dagen.

Smart lys til hele huset – og til at vågne af

Hvis man ønsker noget i samme stil, men hører til den moderne forbruger med alt koblet til smartphonen, er der en anden løsning. Man kan vælge en Philips Hue – en trådløs belysningsløsning. Et system, hvor man med pære(r), en router og en app til telefonen kan skabe trådløs lys-magi i hele huset. Systemet giver ubegrænsede muligheder for anvendelse – for brug af lyset. Man kan med de mange indstillingsmuligheder (og farver) skabe forskellige stemninger til alverdens lejligheder. Man kan indstille lyset til at tænde på bestemte tidspunkter. Når man for eksempel er på ferie, eller når man ønsker lyset tændt, når man kommer hjem fra arbejde.

Men man kan også gøre brug af de smarte muligheder, når man skal sove. Både når man ønsker at falde i søvn med dæmpet belysning, men også når man skal vågne. Lyset kan indstilles til, i den rette farve og styrke, at vække en blidt om morgenen. På den måde kan man få den rare oplevelse af at vågne sammen med lyset – og mærke energien til resten af dagen. Lige fra morgenstunden.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.