jobsøgning

Der er ingen, der er i tvivl om, at det er vigtigt med en god ansøgning og et skarpt CV for at lande en jobsamtale. Derfor er der mange, der bruger lang tid på selve skriveprocessen. Hvis du er en af dem, eller i hvert fald gerne vil blive en af dem, så er det oplagt at starte med at skabe den perfekte ramme for det. Et af de vigtigste elementer her er selvfølgelig skrivebordet.

Et skrivebord er ikke bare et skrivebord

Selvom du måske ikke har lagt mange overvejelser i det, når du tidligere har købt et skrivebord, så er det faktisk vigtigere, end du går og tror. Der findes mange forskellige skriveborde på markedet, som kan dække alle mulige behov. Så først og fremmest er det en god idé at finde ud af, hvilke behov du har og begynd ud fra det. Hvis du anskaffer dig et skrivebord, du er glad for, og som dækker netop dine behov, så vil du nyde at bruge tiden der – og forhåbentlig få skrevet den perfekte jobansøgning, som kan være med til at lande dig drømmejobbet!

Op at stå!

Det kan være en lang og hård proces at skrive ansøgninger, og du kan hurtigt komme til at sidde ned i mange timer. Det er ikke sundt for nogen, og derfor kan det være oplagt med et hæve/sænke skrivebord, så du kan justere din arbejdsstilling under skriveprocessen. Det er især en god idé, hvis du er gået i stå med at skrive, at du kommer op og stå lidt – så kan du få ordentligt gang i blodcirkulationen, og forhåbentlig kan denne lille ændring få nye idéer til at dukke op, så du kan skrive en god ansøgning.

Ude af øje ude af sind

Hvis du, som så mange andre, har en tendens til at være lidt af et rodehoved, så er det en ting, der desværre nemt kan forstyrre dig i skriveprocessen. Hvis du er omringet af for mange forstyrrende elementer, så bliver du lettere distraheret og dermed afbrudt i din skriveproces. En af måderne du kan løse dette på er at få fat i et skrivebord med skuffer, hvor du nemt og hurtigt kan gemme din ting væk, så du ikke bliver forstyrret af det, når du er i gang med at skrive. På den måde vil skriveprocessen bare gå lidt lettere!

Intet slår lidt hygge

Selvom du måske ikke forbinder jobansøgninger med hygge, så er det alligevel en god idé at skabe en hyggelig atmosfære, når du går i gang med at skrive. Det kan hurtigt blive en langsomlig proces at skrive ansøgninger, så hvorfor ikke gøre det lidt hyggeligt for dig selv, når du er i gang? Hvis du har et stort skrivebord, så er det oplagt at placere nogen lys på bordet – og så skal du selvfølgelig hellere ikke glemme noget lækkert og varmt at drikke. Når du har skabt en hyggelig ramme, så er det altså bare lidt mere motiverende at sætte dig ned og skrive ansøgninger. 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *