Har du overvejet at købe Shopify aktier? Så kan du læse mere om virksomheden herunder og blive klogere på om det er den rette virksomhed at investerer i.

Shopify er en canadisk virksomhed, med hovedsæde i Ottawa, Canada, som har til formål at udvikle computer software til online butikker og detailhandel.

Virksomheden blev grundlagt i 2006 af 3 kammerater, og har siden udviklet sig i en super god retning, for virksomheden har på bare 22 år fået skabt sig et internationalt navn, og en omsætning i milliardklassen.

Shopify bliber brugt rigtig meget hvis man har en dropshipping virksomhed, hvilket vil sige at man kan sælge deres produkter, uden at have et fysisk lager, og hvor det hele kører over internettet. Man skal altså ikke bekymre sig om udgifter til lager, transport eller andet, det hele kører udelukkende via dropshipping princippet.

Hvis du vælger at investere i Shopify, og købe nogle af deres værdipapirer, så er det en virksomhed hvor du skal være opmærksom på at aktien har været meget volatil over de senere år, det vil sige at aktieprisen har været meget svingende, så det er en god ide at have sit forarbejde lavet, så man ikke ender med at købe aktien, imens den ligger på sit ATH (all time high). Dog kan man ikke sige om aktien falder eller stiger yderligere, da det kommer an på efterspørgslen. Jo højere efterspørgsel der er på aktien, jo mere vil prisen blive presset op, og jo lavere efterspørgsel der er, jo lavere vil aktieprisen blive.

Er Shopify en aktie du måske kunne tænke dig at investere i, så kan du via aktierdk.dk læse mere om de platforme som tilbyder køb af shopify aktien, herunder platforme som Nordnet eller Saxo investor og dermed komme et skridt nærmere på at komme i gang med at investere, og muligheden for at tjene penge, imens du sidder derhjemme og spiser.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.