Det kan være svært at holde motivationen oppe, når man pludselig står uden et arbejde og skal til at søge nye. Ansøgningsprocessen er ofte lang, tidskrævende og mentalt krævende, og der er ofte en del afslag involveret. I denne tid er det vigtig,t at man holder hovedet højt, og bliver ved med at være motiveret for at finde nye jobs.  

Står du pludselig uden arbejde, og føler dig magtesløs omkring processen ved at søge et nyt job? Det kan være hårdt både fysisk og psykisk at søge nye jobs, både fordi det er tidskrævende, men også fordi man skal ‘sælge’ sig selv, til de eventuelt kommende arbejdsgivere.  

Når man skal søge job, er det derfor vigtigt, at man holder motivationen oppe, så man ikke kører helt død i processen, og så man hurtigt kommer ud på arbejdsmarkedet igen. Her får du tips til hvad du kan gøre.  

Sørg for at beskæftige dig selv derhjemme 

Når man går fra at arbejde fuldtid til pludselig at være arbejdsløs, får man pludselig en masse tid mellem hænderne. Man kan nemt gå hen og blive dvask og ikke have lyst til andet end at ligge i sofaen hele dagen, men det er vigtigt, at man holder sig selv i gang.  

Et godt tip til at holde dig selv i gang er at finde aktiviteter du kan lave derhjemme. Måske du gerne vil blive bedre til planter, indendørs eller udendørs? Hvis det er tilfældet, kan du klikke på dette link for at lære mere: https://neconnected.co.uk/3-tips-for-those-learning-to-garden/

Et andet godt tip er at række ud til dine kontakter. Måske du kan optimere din status ved at tage kurser eller lave andet der er relevant for dine kompetencer, som dermed kan øge dine muligheder. Udnyt tiden produktivt. Måske til at lære noget nyt og spændende?  

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.