Er du glad for smukke genstande, dyre designermøbler, ekstravagant modetøj og kan du godt lide at rejse langt og ofte, men har ikke økonomi til at ødsle dine penge væk på sådanne ting? Så er det muligvis på tide at overveje, om du ikke skulle vælge en sti her i livet, der kan give dig midlerne til at forsøde din tilværelse med sådanne omkostningskrævende interesser.

Én af de uddannelser, der ligger i top, når det gælder årsindkomst, er revisoruddannelsen; den ligger i øjeblikket på 8. pladsen over uddannelser, der udmunder i de bedst betalte jobs, hvor den gennemsnitlige årsindkomst ligger på lige knap en million kroner. Tager du uddannelsen til revisor og vælger efterfølgende at tage eksamen til statsautoriseret revisor, tager lønnen et yderligere skridt op ad. Uddannelsen til revisor kan tages af flere forskellige veje, men du skal være klar til at afsætte en del år på foretagendet.

Hvorfor revisor?

Når mange hører ordet ”revisor”, tænker de automatisk en tør, gammel og halvkedeligt udseende type, som sidder og tærsker tal dag ind og dag ud. Det lyder hverken særligt spændende eller attraktivt. Dette er dog så langt fra virkeligheden, som noget kan være. Jobbet som revisor er ikke blot arbejdet med at sidde og addere og trække tal fra hinanden fra morgen til aften. Som revisor kan du udføre mange andre og spændende arbejdsopgaver. Som revisor kan man rådgive om økonomi ved køb og salg af virksomheder, skatteforhold og man kan være konsulent på forhandlinger med banker, offentlige myndigheder, forsikringsselskaber osv. Men selvfølgelig er en revisors fornemste opgave at sørge for, at en virksomheds regnskaber er korrekte og følger den givne lovgivning på området.

Udover spændende og alsidige arbejdsopgaver, bliver man som tidligere nævnt også kompenseret med en af de bedste lønninger i landet. Der er altså rigtig god mulighed for at opnå økonomisk uafhængighed og få råd til alle de fede ting, som du går og drømmer om, hvis du uddanner dig til revisor.

Vejen til dit revisor-drømmejob

Vejen til revisordrømmen er en smule lang, men helt sikkert værd at tage, hvis du er glad for at arbejde med tal og møde mange forskellige mennesker i din hverdag. Det er også en alsidig uddannelse i den henseende, at du både kan blive ansat som revisor indenfor det offentlige og indenfor privatsektoren. Du kan selvfølgelig også vælge at blive selvstændig, hvis du går med sådanne drømme. Hvis du gerne vil kunne kalde dig selv for registreret revisor, skal du bestå en kvalifikationseksamen, som afholdes af Erhvervsstyrelsen. Denne kvalifikationseksamen kræver en relevant uddannelse, som kan tages enten som bachelor, diplom eller som en kandidat i økonomi.

Har du talent for talrytteri og vil du gerne kunne nyde livet uden begrænsninger, så er en uddannelse til revisor ikke helt tosset. Den giver dig en udfordrende og alsidig hverdag, og giver dig råd til alle de ting, du går og drømmer om her i livet; et smukt hjem, elegant inventar, en fed bil og oplevelser for livet.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.